Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

De Buurtkamer De Westereen

De Buurtkamer staat voor ontmoeting in een ontspannen sfeer en is toegankelijk voor iedereen. Alle mensen, mensen met of zonder werk, jong en oud, met of zonder (psychische) kwetsbaarheid, kunnen in de Buurtkamer contacten opdoen, gezelligheid vinden en vrijwilligerswerk doen.

Vanaf dinsdag 12 september 2017 start de Buurtkamer in De Westereen (Zwaagwesteinde). Deze is iedere dinsdag geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Vanaf 12.00 uur kunnen mensen gezamenlijk lunchen tot +/- 13.00 uur. Zoek je vrijwilligerswerk? Ook hiervoor kun je terecht bij de Buurtkamer. Leer bijvoorbeeld meer over boodschappen doen, gezonde voeding en het bereiden hiervan. Klik hier voor meer informatie over deze locatie.

Een aantal activiteiten zijn gratis en voor sommige wordt een kleine bijdrage gevraagd. Koffie/thee kost €0,50. Dit om het voor iedereen toegankelijk te houden. Dit betekent ook dat je tijdens openingstijden vrijblijvend mag binnenlopen. Wil je even voor een half uurtje langskomen voor een bakje, ook dat is prima.

Bij de Buurtkamer werken vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld koffie schenken, en het organiseren van activiteiten, kunnen mensen zich verder ontwikkelen. Op de achtergrond kijkt een coach mee. Tijdens een dienst werk je samen met collega vrijwilligers en krijg je ondersteuning waar nodig.

De Buurtkamer biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer en is op vraag/behoefte van inwoners een initiatief van Stichting Welzijn Het Bolwerk en Stichting AanZet.

Ga voor meer informatie over bijvoorbeeld activiteiten naar www.debuurtkamer.com.