Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Sociale Inloop de Kronkel Leeuwarden

Wil je er wel eens even uit? Gezellig een praatje maken? Andere mensen ontmoeten? Kom dan langs in de Kronkel Leeuwarden.

Op donderdagavond kun je om 18.00u mee-eten voor maar €3,- per persoon. Je moet je hiervoor wel vooraf aanmelden. Kom je liever daarna voor een bakje koffie of andere versnapering, loop dan binnen vanaf 17.00. De kosten hiervan worden zo laag mogelijk gehouden, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Een bakje koffie/thee kost bijvoorbeeld maar €0,50! Er zijn ook donderdagen bij dat de Kronkel alleen in de avond geopend is. De deuren gaan dan om 19.00 open voor iedereen. Op deze avonden draait het om ontmoeting en gezelligheid. Ook worden er afwisselend activiteiten georganiseerd.

De eerste stap is vaak het moeilijkst, maar voel je welkom. Je mag ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat de eerste stap makkelijker kan maken.

Is het menu nog niet bekend? Zodra deze bekend is vermelden we het op dit gedeelte van de site.
Openingstijden: Wanneer er gegeten wordt vanaf 17.00 binnenlopen. Als we in de avond open zijn dan openene de deuren om 19.00.

Eten vanaf 18.00 (vooraf opgeven). Donderdag

De kronkel gaat rond 19.30 á 20.00 weer dicht bij het eten en rond 22.30 bij avond activiteiten.
Adres: Wijk- en Speeltuinvereniging Gerard Dou (door het poortje) Gerard Doustraat 23A