Vrijwilligerswerk doen bij AanZet?

Vacatures

Vrijwilligerswerk doen bij AanZet?

Vacatures

Sociale Inloop de Kronkel Leeuwarden

Wil je er wel eens even uit? Gezellig een praatje maken? Andere mensen ontmoeten? Kom dan langs in de Kronkel Leeuwarden.

Iedere donderdagavond kun je om 18.00u mee-eten voor maar €3,- per persoon. Je moet je hiervoor wel vooraf aanmelden. Kom je liever daarna voor een bakje koffie of andere versnapering, loop dan binnen vanaf 17.00. De kosten hiervan worden zo laag mogelijk gehouden, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Een bakje koffie/thee kost bijvoorbeeld maar €0,50! De kronkel heeft de openingstijden aangepast vanwege een teruglopend aantal bezoekers in de avond. Heb je juist in de avonduren behoefte aan contact en heb je hier leuke ideeën voor deel ze dan gerust met de medewerkers van de kronkel.

De eerste stap is vaak het moeilijkst, maar voel je welkom. Je mag ook telefonisch contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat de eerste stap makkelijker kan maken.

Is het menu nog niet bekend? Zodra deze bekend is vermelden we het op dit gedeelte van de site.
Openingstijden: Iedere donderdag 17.00 binnenlopen voor een kopje koffie of thee.

Eten vanaf 18.00 (vooraf opgeven). Donderdag 9 december even weg van de winterse kou, de stamppotten en de maaltijdsoepen en op naar het warme India. Frits en Hendrik koken donderdag Mughalia Chana een gerecht met kikkererwten.

De kronkel gaat rond 19.30 á 20.00 weer dicht.
Adres: Wijk- en Speeltuinvereniging Gerard Dou (door het poortje) Gerard Doustraat 23A