Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Makkersplak Franeker

Het Makkersplak in Franeker

Het Makkersplak is een ontmoetingsplek voor iedereen. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt; iedereen mag zichzelf zijn. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, denk aan gezamenlijk eten, spelletjes en bijvoorbeeld een cultureel uitje. Bezoekers kunnen samen met de vrijwilligers activiteiten aandragen. Het Makkersplak wordt draaiend gehouden door vrijwilligers, die vaak ook zelf ervaring hebben met (psychische) kwetsbaarheid. Door middel van het vrijwilligerswerk kunnen zij werken aan hun herstel en persoonlijke ontwikkeling. Het Makkersplak is opgezet vanuit een werkgroep met afgevaardigden van de gemeente, MindUp, Wil, De Skûle en AanZet.

Openingstijden: Dinsdagochtend van 9.30u tot 11.30u. Donderdagmiddag van 13.30u tot 15.30u. Iedere 3e zondag van de maand van 14.00u tot 16.30u.

Activiteiten:

27 november: Kookcafe; gezellig samen eten. Kosten €3,00 per persoon. Tijd: 16:00 (inloop) tot 19:00uur. Opgave via: r.hiemstra@deskule.nl

30 november: Digitaal oplaadpunt
Van 13:30 tot 15:30 ben je welkom om, naast jezelf, ook je (smart) telefoon, tablet of laptop op te laden. Tevens kun je hier je vragen over je telefoon,tablet e.d kwijt aan de vrijwilligers van PC Probaat. Dus kom langs!

Adres: 't Koffiehuis (De Skûle), Godsacker 35.