Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Nieuws

Planning Dream Karavaan

Meer informatie over weekplanning en locaties volgt De Fryske Marren 4 september - 8 september 12 september presentatie op gemeentehuis Smallingerland 27 september - 5 oktober 10 oktober presentatie op gemeentehuis Súdwest Fryslân 27 oktober - 3 november 7 november presentatie op gemeentehuis Leeuwarden (St. Maartens conferentie) 10 november Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Opsterland December 2018 / Januari 2019 Achtkarspelen Tytsjerksteradiel 2019

Lees verder

Boeken en nog veel meer!

Er is iemand van Bibliotheken Noord Fryslân langsgekomen in De Buurtkamer in de Westereen om wat meer te vertellen over de mogelijkheden van de bibliotheek. Veel mensen denken dat je bij de bibliotheek alleen boeken kunt huren, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wist je dat...: - Boeken bij mensen thuis worden gebracht als het niet mogelijk is zelf naar de bibliotheek te komen? - Er ook een ruim aanbod luisterboeken en ebooks zijn? - Er financiële middelen beschikbaar zijn, mocht de contributie van de bibliotheek voor jou lastig te betalen zijn? - Je online boeken kunt reserveren en verlengen? - Je er bijvoorbeeld kunt computeren, printen en kopiëren? Neem contact op met de bibliotheek voor meer informatie. Voorwaarden kunnen soms per locatie verschillen. www.ontdekdebieb.nl. Informatie is van toepassing op de hele provincie Friesland

Lees verder

Aangepaste openingstijden

Stichting AanZet is gewoon open gedurende de zomer. De enige wijziging is dat we tot 16.00 open zijn in plaats van tot 17.00. Op enkele dagen heeft AanZet extra wijzigingen in haar openingstijden, bijvoorbeeld door het reuzen evenement in Leeuwarden. Aangepaste openingstijden: Donderdag 9 aug. geopend t/m 12.30. Vrijdag 10 aug. geopeend t/m 12.30. Vrijdag 17 aug. gesloten.

Lees verder

Panorama Franeker

Een groep AanZetters heeft Panorama Franeker bezocht. Enthousiaste reacties op dit prachtige kunstwerk. Mooi gemaakt InsideOut Panorama!

Lees verder

Gezocht: natuurliefhebbers

Heb je interesse in de natuur en wandel je graag? Landschapsbeheer Friesland zoekt namens Stichting Gezond Natuur Wandelen begeleiders voor nieuwe wandelingen in Friesland. Als vrijwillige begeleider begeleidt je een wandeling van een uurtje langs een groene route. De start is op een vaste plaats en tijd, maar de route kan variëren. Natuurlijk hoef je niet elke week te wandelen, er wordt samen met alle begeleiders een rooster gemaakt. In dit geval betreft het dinsdagochtend vanaf 10 uur. Startlocatie De Buurtkamer in Zwaagwesteinde (Sportloane 2b, het Badhûs). Bij interesse kun je vrijblijvend contact opnemen met Doetje de Jong van Landschapsbeheer Friesland via d.dejong@landschapsbeheerfriesland.nl of 0512-383800. Op de website www.landschapsbeheerfriesland.nl vindt u meer informatie.  

Lees verder