Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Nieuws

Kerstfeest AanZet!

Donderdag 19 december was het kerstfeest voor alle vrijwilligers van AanZet. Een gezellige avond! Een heerlijk diner stond voor ons klaar, na het eten was er een leuke muziek quiz en er kon gedanst worden! In de hal hingen kaartjes voor elke vrijwilliger waarop iedereen een persoonlijke boodschap kon opschrijven voor iemand anders. Deze mocht op het einde van de avond mee naar huis. Een mooie kerstgedachte. Vrijwilliger Anja werd nog even in het zonnetje gezet, zij heeft de vrijwilligersprijs van Smallingerland gewonnen. Foto’s door: Fotografie Wieke

Lees verder

Inloopspreekuur Maatjesproject in Workum

Het Maatjesproject heeft vanaf 14 november 2019 iedere donderdag van 10.15u tot 14.30u Inloopspreekuur in het Kultuerhús Klamaere in Workum. Kom jij uit de buurt van Workum en wil jij wat betekenen voor iemand anders? Ben jij op zoek naar een maatje of wil je zelf een maatje worden? Kom dan kennis met ons maken in Workum, iedereen is van harte welkom! De koffie en thee staan klaar!

Lees verder

Samen@NieuwZuid in Harlingen

Opening Samen@NieuwZuid Afgelopen vrijdag 1 november is Samen@NieuwZuid geopend. Iedere vrijdagmiddag is deze Sociale Inloop in Harlingen geopend. Dit vindt plaats van 15.00u - 17.00u.  Iedere 3e vrijdag van de maand kun je ook blijven eten, een warme maaltijd met een toetje voor maar € 3,50. Geef je wel van te voren op. Het vindt plaats in NieuwZuid, aan de Prinses Irenestraat 2 in Harlingen. Contact of meer informatie: 06-34078379 samennieuwzuid@aanzet.frl

Lees verder

Opening nieuwe locatie Samen@DeDrait

De tweede locatie in Drachten is geopent. Na het succes van Samen@Holdert opent Samen@DeDrait. Een mooie opkomst! In Drachten wordt Samen@Smallingerland georganiseerd door de M.O.S., MindUp en AanZet. Vrijwilligers ontvangen je hier graag met een kopje koffie of thee. Er worden activiteiten gedaan en je kan zelf activiteiten aandragen. Het doel is om elkaar te ontmoeten en samen een fijne tijd te hebben. iedereen is welkom! Samen@DeDrait is iedere donderdagmiddag geopend van 14:00 tot 17:00 uur.

Lees verder

Vrijwilligersuitje 2019!

Om waardering te laten blijken aan de vrijwilligers is er een leuk uitje georganiseerd afgelopen dinsdag 24 september! Met z’n allen gingen we naar Grou en hier stond de koffie en thee al voor ons klaar bij Herberg Oer 't Hout. Er kon een keuze gemaakt worden uit drie verschillende activiteiten, waaronder een GPS tocht, Archery Tag of een bezoek aan Museum Commandopost in Grou. Zeer geslaagd allemaal! Na afloop nog een hapje en een drankje.  

Lees verder