Tips voor thuis?

Klik hier

Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Nieuws

Corona maatregelen - update

13 oktober zijn de Corona maatregelen verder aangescherpt. Er werd een duidelijke oproep gedaan om door te gaan met activiteiten voor mensen met een kwetsbaarheid. AanZet gaat daarom door met haar activiteiten zoals deze er nu ook zijn. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen vanuit de overheid.   Wat betreft de sociale inlopen in de provincie. Vooralsnog blijven deze open. Beschikbaarheid van locaties of andere omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat dit toch anders verloopt. In dat geval zullen we in overleg gaan en de maatregelen van de locatie volgen. In verband met de maatregelen die getroffen zijn op de locatie van het Makkersplak in Franeker is deze daarom tijdelijk gesloten.   Waar thuisgewerkt kan worden, wordt er ook vanuit AanZet thuisgewerkt. Wel blijft AanZet bereikbaar via 058 – 284 90 20 / info@aanzet.frl.   Door ons samen te houden aan deze richtlijnen zorgen we ervoor dat iedereen verantwoord kan deelnemen aan de activiteiten van AanZet.

Lees verder

Volop verbinding

Verbinding tussen Burgum en Turkije, vader en dochter. Ook contact tussen zoon en moeder, welke in Bennema State Hardegarijp zit. Mooie, bijzondere momenteni n Buurtkamer Burgum.

Lees verder

AanZet/Support voltooid BHV

Medewerkers van AanZet en Support Fryslân hebben de BHV les weer positief afgerond.

Lees verder

Samen in beweging

In de Buurtkamer Burgum is iedereen lekker buiten in beweging, samen met Dicky van Reset. Een sportieve en gezellige middag (zie foto).

Lees verder

Nieuw ervaringsverhaal

Toen Désirée 14 jaar was kreeg ze een dwangstoornis. Pas op haar 26ste werd de diagnose Obsessieve Compulsieve Stoornis (OCS) gesteld. Wat dit voor haar heeft betekent hoor je in de podcast op www.rijkvanervaring.nl, dé website met ervaringsverhalen van echte mensen met echte ervaringen.

Lees verder