Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Nieuws

Sociale inloop Het Makkersplak in Franeker organiseert muziekmiddagen

Iedere derde donderdag van de maand zullen Folkert en Saba ons vermaken met gezellige muziek op de keyboard, gitaar en trommels. Je bent van harte welkom van 13.30 tot 15.30 uur. De koffie/thee staat klaar! Adres: De Skûle Welzijn Godsacker 35 8801 LM Franeker

Lees verder

Gezocht: vrijwilliger receptie Stichting AanZet

Als receptie medewerker ben je gastheer/gastvrouw. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst van mensen die bij Stichting AanZet komen. Zo ontvang je ook de mensen die een computer komen afnemen of laten repareren. Daarnaast ben je telefonisch het eerste aanspreekpunt voor de organisatie. Een voorbeeld van een ander taak is het reserveren van ruimtes en verhuuradministratie van de beamer. We zoeken iemand voor minimaal 2 dagdelen. Eén keer in de twee weken heb je daarnaast een teamvergadering om 10.30 uur. Meer informatie? Stuur een e-mail naar vacatures@st-aanzet.nl om je interesse kenbaar te maken. Vermeld in de mail de vacature waar je op reageert en je telefoonnummer. We nemen dan vervolgens contact met je op. Let op! Dit betreft een vrijwilligersvacature.

Lees verder

Jaarverslag 2018 - De oogst van AanZet

Het jaarverslag van AanZet over 2018 kan je via deze link vinden: http://oogstvanaanzet.nl/ Ditmaal kiezen wij voor een digitale en moderne weergave van de resultaten van AanZet over het afgelopen jaar. De oogst van AanZet laat zich vooral zien in de verhalen van mensen. Daarom kiezen we in dit jaarverslag voor enerzijds de feiten door middel van de cijfers. Anderzijds, en wat ons betreft veel belangrijker: de verhalen van de mensen zelf. Wij nodigen jullie allen uit onze oogst van 2018 te bekijken. Wil je graag de oogst in document-vorm lezen? Kijk dan via deze link: http://oogstvanaanzet.nl/download-jaarverslag-en-jaarrekening/

Lees verder

Maatjesproject in de krant

In februari stond het Maatjesproject van AanZet in het Friesch Dagblad. Bennie Canrinus, 58 jaar uit Balk, krijgt regelmatig bezoek van zijn maatje Elwood Postma. Samen zijn zij geïnterviewd en hier is een prachtig artikel over geplaatst. Klik hier voor het artikel.

Lees verder

Buurtkamer Burgum van start

De Buurtkamer in Burgum is van start. Het was direct al een gezellige ochtend. Ook jij bent van harte welkom om een keertje langs te komen! We zijn iedere maandagochtend van 9.30 tot 12.00 en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 geopend in Glinstra State. Graag tot ziens in Burgum.

Lees verder