Tips voor thuis?

Klik hier

Info over AanZet haar projecten?

Klik hier

Nieuws

Vrijwilligers laat je horen!

V-O-L organiseert meerdere bijeenkomsten om in gesprek te gaan over vrijwilligerswerk, onderlinge samenwerking en afstemming met beroepskrachten. Ben jij vrijwilliger en wil je meedenken en -doen? Schuif dan aan! De volgende bijeenkomsten staan gepland op: - 29 mei MFC De Wjukken in Mantgum - 4 juni De Skalm in Stiens - 12 juni Wijkcentrum Bilgaard in Leeuwarden De deuren zijn van 15:00u tot 21:00u geopend.

Lees verder

Week van het werk

Van 13 t/m 16 mei organiseerde AanZet de ‘Week van het Werk’. Gedurende deze week konden de vrijwilligers interessante items volgen met betrekking tot het thema ‘werk’. Het UWV kwam langs om vragen van de vrijwilligers te beantwoorden. Dress for Success opende haar deuren en verzorgde een workshop waarbij de vrijwilligers een passende, representatieve outfit konden uitzoeken. Verder kwam een jobcoach van Jobstap langs voor een interessante en interactieve workshop. Hierbij konden de vrijwilligers een loopbaantest invullen ter ondersteuning bij het maken van hun beroepskeuzes. Tot slot werden wij verwelkomd bij Omrin Estafette voor een uitgebreide rondleiding en mochten wij een kijkje nemen achter de schermen. Iedereen hartelijk bedankt voor deze inspirerende week! Tot de volgende themaweek! #werk #ontdekken #samenwerken #leren #ontwikkelen

Lees verder

Sociale inloop Het Makkersplak in Franeker organiseert muziekmiddagen

Iedere derde donderdag van de maand zullen Folkert en Saba ons vermaken met gezellige muziek op de keyboard, gitaar en trommels. Je bent van harte welkom van 13.30 tot 15.30 uur. De koffie/thee staat klaar! Adres: De Skûle Welzijn Godsacker 35 8801 LM Franeker

Lees verder

Maatjesproject in de krant

In februari stond het Maatjesproject van AanZet in het Friesch Dagblad. Bennie Canrinus, 58 jaar uit Balk, krijgt regelmatig bezoek van zijn maatje Elwood Postma. Samen zijn zij geïnterviewd en hier is een prachtig artikel over geplaatst. Klik hier voor het artikel.

Lees verder

Buurtkamer Burgum van start

De Buurtkamer in Burgum is van start. Het was direct al een gezellige ochtend. Ook jij bent van harte welkom om een keertje langs te komen! We zijn iedere maandagochtend van 9.30 tot 12.00 en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 geopend in Glinstra State. Graag tot ziens in Burgum.

Lees verder