Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Iedereen telt mee in Heerenveen-midden

Iedereen telt mee in Heerenveen-midden

Diverse organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk, dagbesteding, Caleidoscoop en wijkcentrum de Kempenaer gaan samen aan de slag voor alle inwoners van de wijk Heerenveen-midden. Het thema van deze samenwerking is dag-invulling dichtbij.

Met elkaar gaan we van de Kempenaer een plek maken waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, een praatje of het stellen van een vraag. Inwoners die op zoek zijn naar dag-invulling willen we vriendelijk uitnodigen langs te komen. Samen kunnen we bekijken en overleggen waar de behoefte ligt en wat daar dan voor nodig is. Maar we beginnen klein, en zetten iedere donderdagochtend van 9 tot 12 de deuren van de Kempenaer voor u open.

De eerste keer is donderdag 14 september, Debbie en Ron zijn dan samen met de beheerders van de Kempenaer aanwezig om iedereen te voorzien van een gratis kop koffie of thee, een praatje of gesprek en als u het leuk vindt: er is nu al materiaal en begeleiding aanwezig voor een creatieve activiteit of het doen van spelletje. U mag ook zelf iets meebrengen, om te zien of er nog andere mensen zijn die dezelfde interesse hebben. Altijd goed dus! Iedereen is van Harte welkom.

In dit project werken samen: dagbesteding Stukje bij Beetje, Caparis, Wij! maatschappelijke ondersteuning, Stichting de Noorderbrug, Stichting AanZet, de Meitinkers van gemeente Heerenveen en Caleidoscoop.