Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Ieder mens doet er toe!

Afdelingen

Sociale Inloop de Buurtkamer

Sociale Inloop de Buurtkamer

De Buurtkamer staat voor ontmoeting in een ontspannen sfeer en is toegankelijk voor iedereen. Alle mensen, met of zonder kwetsbaarheid, jong of oud, statushouder of Nederlander, kunnen in de Buurtkamer contacten opdoen, gezelligheid vinden of vrijwilligerswerk doen.

Je vindt de Buurtkamer in Noordoost Friesland. Vanaf 12 september 2017 start de locatie in De Westereen. Deze is wekelijks geopend van 9.30u tot 12.00u. Vanaf 12.00u kunnen mensen gezamenlijk lunchen.

Een aantal activiteiten zijn gratis en voor sommige wordt een kleine bijdrage gevraagd. Koffie/thee kost €0,50. Dit om het voor iedereen toegankelijk te houden. Dit betekent ook dat je tijdens openingstijden vrijblijvend mag binnenlopen. Wil je even voor een half uurtje langskomen voor een bakje, ook dat is prima.

Bij de Buurtkamer werken vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld koffie schenken, en het organiseren van activiteiten, kunnen mensen zich verder ontwikkelen. Op de achtergrond kijkt een coach mee. Tijdens een dienst werk je samen met collega vrijwilligers en krijg je ondersteuning waar nodig.

De Buurtkamer biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer en is op vraag/behoefte van inwoners een initiatief van Stichting Welzijn Het Bolwerk en Stichting AanZet.

Ga voor meer informatie naar www.debuurtkamer.com.