Vrijwilligerswerk doen bij AanZet?

Vacatures

Vrijwilligerswerk doen bij AanZet?

Vacatures

Start Buurtkamer Dokkum

Start Buurtkamer Dokkum

Na het succes van De Buurtkamer in de Westereen opent ook de Buurtkamer in Dokkum haar deuren. Vanaf donderdag 6 september is iedereen elke donderdag van harte welkom. In de Buurtkamer staat elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer centraal.

Iedere week is de Buurtkamer in Dokkum geopend van 9.30 tot 12.00 uur op de Oranjewal 28 (Bolwerk noord). Om 12.00 uur kan er gezellig samen geluncht worden voor maar €2,50. Er staan regelmatig leuke activiteiten op de planning, zoals een bingo, creatieve activiteit of een lezing. Even een half uurtje langskomen voor een bakje en praatje? Ook dat is prima. In de Buurtkamer werken vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk werken zij aan hun ontwikkeling.

De Buurtkamer in Dokkum wordt ondersteund door de Rotary Dokkum. Gezamenlijk maken we het tot een succes. Ook willen we Rabobank Noordoost Friesland bedanken voor hun financiële bijdrage.

De Buurtkamer is een samenwerking van inwoners, Stichting Welzijn Het Bolwerk en Stichting AanZet. Voor meer informatie neem contact op via 06-24781330 (telefoon of WhatsApp) of mail info@debuurtkamer.com.

Bron foto: in-dokkum.nl